Την Κυριακή η χοροεσπερίδα της Ο.Ε.Σ.

Την Κυριακή η χοροεσπερίδα της Ο.Ε.Σ.

Την Κυριακή η χοροεσπερίδα της Ο.Ε.Σ.

OES_11

Χοροεσπερίδα διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων (Ο.Ε.Σ.), επεκτείνοντας έτσι το εύρος των δραστηριοτήτων της. Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας, θα πραγματοποιηθεί ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση πρόκειται να γίνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 13:00), στο Κέντρο διασκέδασης «Αγρίμια» (Λιοσίων 7 – τηλ.: 210 5244739 – Αθήνα). Συμμέτοχοι και συνδιοργανωτές θα είναι διάφοροι σύλλογοι, που ανήκουν – ως μέλη – στη δύναμη της Ομοσπονδίας.

Στη σχετική πρόσκληση, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι:

«Εδώ θα δοθεί η δυνατότητα να  βρεθούμε οι Ευρυτάνες μαζί µε φίλους, να γνωριστούμε, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις και να περάσουμε ένα αξέχαστο απόγευμα,  γεμάτο πατριωτικά αισθήματα, µε φαγοπότι και χορό, υπό τον ήχο του εξαιρετικού συγκροτήματος του κέντρου, µε την συμμετοχή των Στέφανου και Τάσου Κόπανου, µε τραγούδια του τόπου µας και άλλων περιοχών.».

Η τιμή της κάθε πρόσκλησης ορίστηκε στα 20 ευρώ και καλύπτει φαγητό, ποτά και αναψυκτικά).

Την ανακοίνωση, εκ μέρους της Ο.Ε.Σ. υπογράφουν, η πρόεδρος Αγγελική Σκοτίδα και η γενική γραμματέας Νίκη Ρέκκα – Τζανάκου.

Να σημειωθεί ότι φέτος, η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων συμπληρώνει 27 χρόνια παρουσίας και πολύτιμης προσφοράς στον τόπο μας, έχοντας να επιδείξει μια πολύπλευρη δράση, «αγκαλιάζοντας» ταυτόχρονα και υποστηρίζοντας το έργο του καθ΄ ενός ευρυτανικού συλλόγου ξεχωριστά!

Κορυφαία κατ΄ έτος εκδήλωση, είναι για την Ομοσπονδία η πραγματοποίηση «Ετήσιου Ανταμώματος» Ευρυτάνων, που πραγματοποιείται σε διάφορες περιοχές του νομού Ευρυτανίας και αποτελεί πόλο έλξης για όσους αγαπούν τον τόπο και νοιάζονται γι΄ αυτόν.

 

Related posts