Ταινίες για παιδιά στο Καρπενήσι

Ταινίες για παιδιά στο Καρπενήσι

Αφιερωμένο στα παιδιά θα είναι το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου Καρπενησίου το Σάββατο 16 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα στους μικρούς φίλους της έβδομης τέχνης να παρακολουθήσουν δύο ταινίες ιδιαίτερα αγαπητές στον παιδόκοσμο, με «κεντρικά πρόσωπα» τη Σταχτοπούτα» και τον «Μπόμπ Σφουγκαράκη». 

Για κάθε ταινία, η γενική είσοδος ορίστηκε στα 6 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή, το πρόγραμμα προβολής έχει ως εξής:

 

 

Σάββατο 16 Μαΐου, ώρα 6:00 το απόγευμα, θα προβληθεί η ταινία 3d
«Μπομπ ο Σφουγγαράκης: Εξω απ’ τα νερά του».

Υπόθεση: Εκμεταλλευόμενος τη μυστική συνταγή του καβουροπάτη, το φαστφουντάδικο του κύριου Καβούρη κάνει χρυσές δουλειές στον βυθό του Μπικίνι. Όταν όμως ο ραδιούργος Πλαγκτόν επιχειρήσει να κλέψει τη συνταγή και εκείνη χαθεί, ο Μπομπ Σφουγγαράκης θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο για να σώσει τον υποβρύχιο κόσμο του, στον οποίο κυριαρχεί πλέον το χάος και η (αυτο)καταστροφή.

 

Αμέσως μετά (ώρα 7:30 το απόγευμα) σειρά έχει η «Σταχτοπούτα»

Υπόθεση:  Οταν, πρώτα η μητέρα της και κατόπιν ο πατέρας της (ο οποίος έχει εν τω μεταξύ ξαναπαντρευτεί), πεθαίνουν απροσδόκητα, η καλόκαρδη Σταχτοπούτα μετατρέπεται σε υπηρέτρια της άστοργης μητριάς της και των δυο κακομαθημένων θυγατέρων της. Η τύχη της όμως μοιάζει να αλλάζει όταν γνωρίζει και γοητεύει τον νεαρό πρίγκιπα του βασιλείου Κιτ.

 

Related posts