ΣΧΟΛΙΟ: Αγραφη ενημέρωση!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Αγραφη ενημέρωση!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Αγραφη ενημέρωση!!!

Σιγή ιχθύος ή επιλεκτική διοχέτευση πληροφοριών;Mpampalis-71

Στην απομόνωση αυτοκαταδικάζεται ο δήμος Αγράφων, καθώς οι – ελάχιστες – ειδήσεις τις οποίες προωθεί στα μέσα Ενημέρωσης είναι πολύ περιορισμένες, με καθαρά συνοπτικό χαρακτήρα και χωρίς τα στοιχεία που κρίνονται απαραίτητα για σύνταξη ενός Δελτίου Τύπου.

Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να συμπεράνουμε από την σχεδόν ανύπαρκτη ροή ειδήσεων που καταλήγει στην Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα (evritos.gr). Η πληροφόρηση που είχαμε μέχρι τώρα ήταν κατόπιν …παρακλήσεως και μπορεί να χαρακτηριστεί από ανεπαρκής έως ανύπαρκτη

Φυσικά, δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει στον δήμο Αγράφων …λίστα με επιλεγμένους αποδέκτες ανακοινώσεων και Δελτίων Τύπου, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται η ιστοσελίδα μας. 

Αλήθεια, τόσο δύσκολο είναι να οριστεί Υπεύθυνος Τύπου, ένας εκ των συνεργατών του δημάρχου ή κάποιος υπάλληλος του Δήμου;  Είναι μήπως τόσο κοπιαστικό να διοχετεύονται τα νέα του Δήμου σε ΟΛΑ τα Μέσα Ενημέρωσης, με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, με απλή προσθήκη των αντίστοιχων ηλεκτρονικών διευθύνσεων;

Εκ των υστέρων πληροφορούμαστε ότι με απόφαση του αρμόδιου αντιδημάρχου, ο δήμος βρίσκεται ήδη από την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου (και για ένα τριήμερο) σε επιφυλακή, επειδή η Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προβλέψει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Εντελώς τυχαία επίσης, πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου) επρόκειτο να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί θεμάτων ιδιαίτερης σπουδαιότητας.

Περιμένουμε από τον δήμαρχο Θεόδωρο Μπαμπαλή και τους συνεργάτες του, να αποδείξουν στην πράξη ότι οι παραλήψεις τους οφείλονται σε αμέλεια και δεν υποκρύπτουν σκοπιμότητες. Και θα κρίνουμε των λόγων τους το αληθές από τις βελτιωτικές παρεμβάσεις στις οποίες θα (πρέπει να) προβούν επί του θέματος άμεσα!

Ετσι κι αλλιώς, θα επανέλθουμε. Είτε επαινώντας είτε κατακρίνοντας. Ας είναι βέβαιοι οι δημοτικοί άρχοντες (και όχι μόνο) ότι ξέρουμε πολύ καλά και να επαινούμε και να κατακρίνουμε, βασιζόμενοι πάντα σε γεγονότα και τεκμηριωμένα επιχειρήματα!

 

Related posts