Αλήθειες και ψέματα έγιναν ένα χθες

Αλήθειες και ψέματα έγιναν ένα χθες

Πολύ καλό για να είναι αληθινό!..

 

tsiprasamaras-611

 Αλήθειες και ψέματα έγιναν ένα χθες, καθώς το έθιμο του πρωταπριλιάτικου ψέματος είχε την τιμητική του…

Για όσους δεν κατάλαβαν, η «είδηση» ότι οδεύουμε προς οικουμενική κυβέρνηση, η οποία προβλήθηκε από την Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Φυσικά, δεν πραγματοποιήθηκαν οι …»μαραθώνιες νυχτερινές συσκέψεις«, ούτε προέκυψε ενδεχόμενο μηδενισμού(!) του Ελληνικού χρέους. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν υπήρξε «πρόσωπο κοινής αποδοχής», ενώ ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε άλλες σκοτούρες στο μυαλό του.

Ο Βουλευτής Ευρυτανίας Θωμάς Κώτσιας αρκείται (προς το παρόν τουλάχιστο) στο βουλευτικό του αξίωμα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα εξακολουθεί να προεδρεύει στη Βουλή των Ελλήνων…

Αυτό ήταν λοιπόν το δικό μας ψέμα. Ενα ψέμα, όμως, το οποίο ενδέχεται να αποκτήσει διαφορετική υπόσταση (ακόμη και μέσα στο 2015), καθώς πολλοί είναι εκείνοι που βλέπουν ως μόνη διέξοδο στο μεγάλο πρόβλημα του Ελληνικού χρέους τη συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων και τη δημιουργία μιας κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής. Ιδομεν.

Με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν τα τόσα ψέματα που καθημερινά διατυπώνονται και προβάλλονται από πολιτικούς μας «ταγούς», μεταβάλλοντας την κάθε μέρα σε …πρωταπριλιά, ευχόμαστε και του χρόνου!!!

 

Related posts