Παραίτηση Αποστόλου από το Περιφερειακό

Παραίτηση Αποστόλου από το Περιφερειακό

Παραίτηση Αποστόλου από το Περιφερειακό


ApostolouΠαραίτηση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας του οποίου είχε εκλεγεί μέλος, ως επικεφαλής της παράταξης «Η Στερεά σε νέα τροχιά», υπέβαλε ο Βαγγέλης Αποστόλου, λόγω της ανάληψης των υπουργικών του καθηκόντων στη νέα κυβέρνηση.

Η επιστολή με την δήλωση παραίτησης, εστάλη στον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, σε εφαρμογή των διατάξεων της σχετικής νομοθεσίας, με τον ίδιο να διευκρινίζει ότι:

«Η ανάληψη υπουργικών καθηκόντων στην νεοεκλεγείσα κυβέρνηση, δε μου επιτρέπει να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου ως Περιφερειακού Σύμβουλου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης».

Στην επιστολή του ο κ. Αποστόλου, εκφράζει ευχαριστίες στο Προεδρείο, το Σώμα, τα μέλη της παράταξης «Η Στερεά σε νέα τροχιά» και στον ίδιο τον περιφερειάρχη, «για τη σημαντική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε ως τώρα με γνώμονα πάντα την υπηρέτηση του συμφέροντος των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας«. Ευχαριστεί επίσης τους δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες που «μας τίμησαν με την ψήφο τους και εμπιστεύθηκαν την ανθρωποκεντρική μας πρόταση για μια Περιφέρεια με δυναμική κοινωνικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης«.

Και καταλήγοντας διαβεβαιώνει: «Είμαι στη διάθεση σας για τα θέματα που αφορούν στον τομέα της αγροτικής και παραγωγικής, ανασυγκρότησης & τροφίμων και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων και την προώθηση των πολλών και σημαντικών ζητημάτων της Περιφέρειας Στερεάς«.

Την θέση του Βαγγέλη Αποστόλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο Νίκος Στουπής, που ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας με τον συνδυασμό «Η Στερεά σε νέα τροχιά«.

 

Related posts