«Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά»

«Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά»

«Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά»

Ευχαριστήρια επιστολή για τις «Ορεινές Αποκριές 2015«

oreines-apokreies«Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί, με τη συνεργασία, την προσφορά, τη χορηγία, την παρουσία μας, μπορούμε να κάνουμε πολλά«, αναφέρει ο δήμος Καρπενησίου σε ευχαριστήρια επιστολή που εξέδωσε σήμερα (Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου), απευθυνόμενος σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων «Ορεινές Απόκριες 2015«.

Συγκεκριμένα, η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Δήμος Καρπενησίου και η Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ. θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συνέβαλαν  με τη συμμετοχή τους στα Αποκριάτικα δρώμενα.

Σύλλογοι, επαγγελματίες, μαθητές, γονείς αλλά και απλοί πολίτες, συμμετείχαν  και φέτος ενεργά στις εκδηλώσεις του Δήμου Καρπενησίου και όλοι μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή γιορτινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους. Αποδείξαμε έτσι, ότι όλοι μαζί, με τη συνεργασία, την προσφορά, τη χορηγία, την παρουσία μας, μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σύλλογο Νέων, το σύλλογο Γυναικών, τον Πολιτιστικό σύλλογο, την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (ΑΛΑΚ), τον Α.Ο.Λ. «Εύρυτος», τον Κολυμβητικό Ομιλο Καρπενησίου (ΚΟΚ), και την εταιρεία Κωνσταντίνου Βρέκου, το κρεοπωλείο Μαυραγάνη και το κρεοπωλείο Κόκκοτου για τη χορηγία παραδοσιακού λουκάνικου, αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή και παρουσίαση των εκδηλώσεων.

Η επιτυχία ανήκει σε όλους αλλά και στον καθένα ξεχωριστά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας«.

 

Related posts