Η συνάντηση είχε αποτέλεσμα…

Η συνάντηση είχε αποτέλεσμα…

.

Αγραφα: Στο επίκεντρο θέματα Υγείας

.

Μια εξαιρετικής σημασίας συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, είχε πρόσφατα ο δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής.

mpampalisΣυγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αγράφων είχε τη συνάντηση αυτή (κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού), προκειμένου να θέσει επί τάπητος ζητήματα που αφορούν στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Περίθαλψη στο Δήμο Αγράφων.

Μέσα σε ένα θετικό κλίμα επικοινωνίας, ο κ. Μπαμπαλής ζήτησε την παραμονή του Ιατρού στο πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας και όχι τη μετακίνησή του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου,  καθώς και την διατήρηση των εφημεριών στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, αιτήματα που έγιναν αμέσως αποδεκτά από τον υπουργό Υγείας.

Επιπροσθέτως, επέμεινε στην ανάγκη επαρκούς στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας με ιατρικό, νοσηλευτικό  και διοικητικό προσωπικό.

Τέλος, ο Δήμαρχος Αγράφων ζήτησε την παρέμβασή του υπουργού για την άμεση στελέχωση με γιατρούς των αγροτικών ιατρείων Αγράφων και Ραπτοπούλου, ώστε να καλύψει ο Δήμος Αγράφων έστω και στο ελάχιστο δυνατό, τις ανάγκες του στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Προ αυτών των δεδομένων, ο δήμαρχος Αγράφων μέσω Δελτίου Τύπου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή για την άμεση ανταπόκρισή του και την ανάκληση μετακίνησης του Ιατρού από το πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας.

Related posts